Post by nterdenpomiwa on Feb 5, 2022 21:19:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Secret Society: Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ avada punktid ▞▞▞
▞▞▞ The Secret Society: Mystery 2022 version ▞▞▞
Mäng on lõbus, kuid ma hindaksin võimalust taustamuusika välja lülitada ja lihtsalt kuulda üksikute stseenide ainulaadseid helisid. Vanasti oli see nii ja mulle meeldis. Tänan küsimast.
See mäng võib olla natuke parem, kui see poleks nii tume. Samuti pole mul õnnestunud kristalle kahekordistada, nagu peidetud linna mõttekivis. Nii et see läheb aina raskemaks ja mul hakkab igav.
Mulle see meeldib, ma ei tea, kuidas siniseid kalliskive teenida. endiselt masendav, et ei tea, kuidas siniseid kalliskive hankida, praegu pole muudatusi
Salaühingu mängimine on mulle alati meeldinud. Ma armastan salapära, mida see sisaldab. Esimest korda alustati 8 aastat tagasi. See ei ole korduv. Nende tase on alati uus.
Critically acclaimed author Jordyn Taylor weaves an addictive mystery perfect for ... So, when she is invited to join the Fives, an elite secret society,
pärast lihavõtteteema muutmist ei tööta minu mäng enam. Ma vihkan desinstallimist ja kaotan kõik oma edusammud, kuid juba mitu päeva pole see toiminud. see on väga masendav. Näib, et iga kord, kui see mäng muudab, on mul probleeme. see ei lase mul õmblustöökoda teha ja katkeb nüüd 30 sekundi pärast. palun paranda see ära! Ma armastan seda mängu. muudan oma hinnangu 3 tärnilt 1 tärnile ja desinstallin mängu. see ei tööta ja mul on sellest kõrini. Olen andnud palju tagasisidet ilma abita, seega olen valmis.
... www.tervisetoode.ee/victoria-s-secret-pink-polka-dot-long-sleeve- ... www.tervisetoode.ee/mini-hanukkah-puzzle-sized-for-american-girl-
See tundub olevat mäng, mida ma naudiksin, kuid kõik on liiga väike, et ma saaksin sellele keskenduda.
See mäng on piisavalt raske, ilma et objektid liiguksid ringi, kui ma tasemele tagasi jõuan. See viga pole muljet avaldanud. Desinstallitud.
Iga kord, kui ma PEAN tegema seda, mida nool ütleb, ja MISKI muu ei tööta, ei x ega miski muu, sulgen lihtsalt rakenduse ega taha tagasi tulla!
Kõiki valikuid ei mõisteta selgelt ega seletata. Hea silmade/käe koordineerimiseks.
armastan graafikat ja pilte Ainus, mis talle ei meeldi, on kalliskivide minimäng, kalliskivid lülituvad aeglasemalt, kui nad peaksid soovima, tapab aega kiiremini, see peaks olema nagu peidetud linna minimäng, kui see on parem
Lõbus ja lihtne järgida juhiseid. Palju peidetud esemeid.
The Secret Society: Mystery Sarguzasht kqvi
The Secret Society: Mystery Macəra ium
Armastan selliseid mänge. See on nii lõbus, kuid ma vihkan, et ma ei saa kalliskivide mängudest väga kõrgele tõusta. Lihtsalt pole piisavalt aega. Muidu meeldib mängida.
Omab potentsiaali. Tekst on IGAS piirkonnas liiga väike. Avaleht on liiga hõivatud ja sellelt lehelt ei leia midagi. Kogudest ei tea ma teksti pärast midagi. Seal on üks otsing ja leid, mis võimaldab 4 minutit. Kus on nimekiri, seal on kirjas "Jäänud morfid"... HUH??
Raamatukogu - Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor
Suurepärane mäng, väga sõltuvust tekitav, aga ka masendav, kui kõike ei leia ja aeg saab otsa.
Minu ainus kaebus on see, et iga kord, kui midagi leiate, ilmuvad hüpikaknad.
Olen proovinud 3 päeva värskendust teha ja pole suutnud seda teha. Ma ei saa mängida enne, kui värskendus on lõppenud... Milles probleem?
Olen seda mängu alati mitu korda päevas mänginud. Viimasel ajal, kui ma sisse login, ütleb see mulle, et mul on 3-4 isegi 5 päeva. Nii et ma kaotan au mängimise eest ja isegi kaotan osa oma tööst. Ma ei tea, mis lahti on või millised tõrked Internetis või isegi mängus toimuvad, kuid see ajab mind tõsiselt närvi ja mulle meeldiks, kui see parandataks.
Hea alguses. Graafika suurepärane. Olen tasemel 27 ja ei saa ilma raha kulutamata edasi minna. Mäng on ok, kuid pole seda väärt. Desinstallimine. Vabandust poisid, kes on tootmises.
MITTE KUNAGI ei tohiks olla aega, mil võidu eest EI maksta! Milline täiskasvanu vajab rohkem frustratsiooni, eriti mängus, kus meil EI ole aega mängida, teeme seda alati, kui saame! Mulle ei meeldi otsinguüksuste "uus" välimus EGA uute G5 mängude reklaamid. Mul ei ole raha, et maksta teemantide, kalliskivide, energia...mille iganes eest. Mäng peaks seda teadma, kuna olen 6 aastat öelnud EI.
Sagedased müügikuulutused, ainult 4 tärni, hea meelelahutus, kui tööl on igav.
The Secret Society: Mystery ماجراجویی owwe
Armastan peidetud objekti, kuid tavaliselt ootan ma suurema osa määratud ajast, kuni matš kolm lõpetab oma mängu.
Laadisin selle uuesti alla. Pole lihtne leida midagi, mis oleks stressivaba ja F U N. Mul ei saa kunagi küllalt. Aitäh.
The Secret Society: Детектив Приключения jaor
Ma armastan peidetud objektide mänge ja see on üks parimaid mänge, mida olen mänginud!!!
Sain kiiresti sõltuvusse ja olen hakanud ignoreerima oma teisi varem lemmikmänge. Kahjuks kaotasin hiljuti kõik viimase 6 kuu jooksul teenitud tasemed. Juba pea nädal aega on mind saadetud tagasi päris mängu algusesse. Otsustasin paar päeva oodata, et näha, kas see läheb iseenesest.
RAHVUSVAHELISTUMISE JA EKSPORDI UURING ... - EAS
Viimase nädala jooksul pole mul õnnestunud ühtegi asja koguda, kõik läheb mustaks..., palun paranda vead... ei saa t koguda ega sõprade lehtedele minna!
Lõbus mäng. Kuid jaotis "Sõbrad" ei tööta nädalaid ja ma ei saa kingitusi koguda (ega teha) - ekraan on lihtsalt sinine, kategooriad on allosas valged.
Armasta seda mängu! Väga aeganõudev. Kuid kui ma jõuan uue toa avamisele lähemale, ei jõua ma oodata, et näha, mis on varuks.
Hakkasin just seda mängu mängima ja siiani on see suurepärane, mulle meeldib, kuidas selle seadistus ja tegelased on lihtsalt imelised, aitäh, G5 on suurepärane mäng, see on siiani meeldinud. Soovitan seda kõigile, kes otsivad head seiklusmängu!
Olen seda mängu aastaid mänginud ja mulle meeldib see! Mulle meeldib iga kuu uus asukoht. See teeb asja põnevaks. Mulle meeldib, et mõnes kohas pole see nii raske ja mõnes kohas keerulisem. Kunstiteos on hämmastav. Ma tunnen, et see on hästi läbi mõeldud. Suurepärane mäng igas vanuses üle 10-aastastele.
Olen selle mängu mängimist juba pikka aega nautinud, kuid see hakkab lõppema. Iga värskendus toob rohkem kättesaamatuid ülesandeid, kulutamata palju raha ja lisamata tüütuid reklaame. Pärast viimast värskendust saan iga kord, kui proovin puslet mängida, 2 veateadet ja mängust käivitatakse. Nagu enamiku mängude puhul, on ka praegu raha võtmine, mitte palju muud huvitatud. Ma arvan, et minu aeg selle mänguga on möödas, millest on kahju, sest mulle meeldis seda mängida.
See mäng on väga lõbus. Mängus on lihtne ennast kaotada.
Hea mäng
See ei lase mul mängu avada, kui ma värskenduse alla ei laadi.
The Amish Widow (Amish Secret Widows' Society) (maht 1)
Ma armastan seda mängu, välja arvatud need tüütud rakendused teiste mängude jaoks, et saada kristalle mängu jaoks, mida ma juba mängin! Ma arvan, et tasemele tõustes peaksite saama rohkem kui ühe kristalli! Ka siis, kui ruumi läbimiseks ja mitte millegi vastuvõtmiseks kulub energiat, on see raiskamine.
FPS Commando Shooting Games ایڈونچر whrn
You're as eager as I am to unlock the mysteries of the cave. ... Fill out the top one, or all three if you want to unlock your most secret.
The Secret Society: Mystery სათავგადასავლო xbnl
See on päris korralik peidetud pildimäng, kuid mini-match-3 mõistatused ajavad mind maru. Need langevad liiga aeglaselt ja on puudutusega halvasti reageerivad, nii et mul saab pidevalt aega otsa ja nad muudavad sündmuse kogumiskombinatsioonid neist sõltuvaks ning materjalide/elementide langemismäär on äärmiselt madal. Elementide otsingunupp viib mind ka stseenile, mille avamiseks ma pole kaugeltki piisavalt kõrgel tasemel. Sellest on kahju, sest muidu on see päris lahe mäng. Mul on Pixel 4XL.
Fantasy
Olen pettunud tõsiasja pärast, et teil on piiratud juurdepääs erinevatele fotovaldkondadele, välja arvatud juhul, kui mul on nii palju nuppe või šokolaadijänkusid, kuid kust neid tuleb otsida, pole neid isegi leitava ja uurimise jaotises. stseen. ka 2 minutit ei ole piisav aeg kalliskivide mänguala puhastamiseks...nii et sisuliselt ei ole võimalik ülesande täitmiseks vajalikke asju hankida ilma esemete eest maksmata. Ma ei saa mängus olevaid esemeid osta.
See oleks suurepärane mäng, kui saaksin õpetused välja lülitada. Tundub, et need ilmuvad iga kolme sekundi tagant. Mängu mängimine on masendav, kui PEAB klõpsama tööriistal või kommentaaril. Palun laske mul seda mängu mängida! Õpetused ei lõpe KUNAGI.
Mängus pole piisavalt erinevaid viise kalliskivide ja energiaesemete teenimiseks. Lugu on natuke nihu ja profiiliosa täitmine on jube. Mul on ainult e-post, mida ma kasutan ja see ei ole see, mida teie "ühiskond" kasutab. Pole kindel, et ma seda mängu jätkan.
Exhibition by young artists "I am to myself a mystery" 30.08 ... Airi Leon's exhibition “Street Photography” can be seen above the secret
Ma armastan seda mängu, üks mu lemmikuid. Kuid see pole juba mõnda aega saadaval olnud, kuigi uudiskirjas seda reklaamitakse. Palun parandage probleem.
See on väga lõbus, loodetavasti on see ka edaspidi sama lõbus
Video: NYSTV Los Angeles- The City of Fallen Angels: The Hidden Mystery of ... Bergen Kunsthall, Bergen Fine Art Society, Rasmus Meyers allé 5, Bergen,