Post by nterdenpomiwa on Feb 5, 2022 21:34:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Marvel Puzzle Quest: Hero RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Marvel Puzzle Quest: Hero RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód nagyobb kitartás ▞▞▞
▞▞▞ Marvel Puzzle Quest: Hero RPG 2022 version ▞▞▞
Galaxy Invaders: Alien Shooter Аркадни wzhd
megy jo
Egyre rosszabb. Alig lógok, megtartom és napi 10 percet játszom, remélve, hogy megváltozik a hangulatom. Több mint 6 éve játszottam, és a legutóbbi frissítés szörnyű volt.
Ez messze a legrosszabb fizetés a szemétnyerésért, amit valaha láttam. Szó szerint 10 ezer dollárt kell költenie, hogy jó csapatot szerezzen. Nem értem, hogyan kapnak erről jó kritikákat. Ez borzasztó.
FRISSÍTÉS! Módosítottam a pontszámomat, hogy tükrözze a felugró ablakok számának csökkenését, és az általános nagy javításokat az értékelés közzététele óta! Ez egy nagyszerű alapjárati játék! Néhány éve folyamatosan játszottam vele. Voltak hullámvölgyek, de a fejlesztők általában nagyon érzékenyek. Hátrányok: Lehetne egy kicsit változatosabb, új 3*-os és alatti karakterek hozzáadása jól menne. A csúcskategóriás karakterek hasznossá tétele olyan sokáig tart, hogy néha unalmassá válik.
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG رول پلیئنگ bduc
Évekig megvolt ez a játékom, és frissítésről frissítésre nem fogják szabotálni a táblát, ha szükségem van 2 meccsre, akkor nem lesz elérhető, szóval nem tudok harcolni? Mi a cél? Álljon meg.
Frissítés után még mindig szórakoztató, de úgy tűnik, nem tudom megszerezni a kívánt karaktereket. Még mindig játszom a prológust, mivel a szokásos küldetések túl kemények. Az sem világos, hogy melyik hős/gazember támad; és úgy tűnik, nincs tisztességes fordulatod. Egyszer támadok, akkor kapnak 3 támadást, ismételje meg. Játszom még egy darabig, de fontolgatom az eltávolítást. Kissé csalódottan.
Egy pontig szórakoztató. Megbünteti a hosszú játékosokat azáltal, hogy egyre költségesebbé teszi a beosztási helyeket. 37 karakterem van, akiket azonnal felvehetnék a névsoromba, ha több beosztást kapnék. Ez azt jelenti, hogy megválnak a szereplőktől, akiknek már ki kell szabadítanom a beosztási helyet, elegendő érmét kell keresnem ahhoz, hogy besorolási helyeket vásároljak, vagy ténylegesen meg kell vásárolnom őket. Jelenleg legalább 200 dollárba kerülne elegendő helyet vásárolni a megszerzett vagy megnyert karakterek számára.
5 minute quiz 5 minute trivia is this character marvel or dc? ... here are our picks for the best adventure games on android! read more:15 best rpg for
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Ролевые urdy
Csalódott vagyok, amiért a játék olyan nagy része véges erőforrásokra támaszkodik, hogy mikrotranzakciókkal kell újratöltenie, különben órákig a padon kell maradnia. A leírás említi a "mély RPG szintezést", de csak addig játszhatsz újra egy korábbi küldetést, amíg meg nem szerzed az összes (véges) jutalmat... és ezek valójában nem segítenek abban, hogy megerősítsd a karaktereidet. Ezek többnyire egyszer használatos gyógyító tárgyak vagy anyagok, amelyeket addig nem használhatsz, amíg nincs más specifikus, nehezebben beszerezhető tárgyad, és amíg ezekkel nem rendelkezel, hőseid ugyanazokkal a szinteken és képességeken maradnak. Ha új hősöket akarsz toborozni, több slotot kell vásárolnod. Ha olyan erősítőket szeretne, amelyek nem szívnak, akkor azokat is meg kell vásárolnia. A hősök megsérülnek a meccsek után, és nem gyógyulnak meg automatikusan a végén, így ha az egészséged elfogy, és nincs raktáron gyógyító tárgy vagy korábbi küldetésed, újrajátszhatod, hogy megszerezd őket, fizetned kell az egészségedért. vissza. Azt gondolhatnánk, hogy a „mély RPG-szintezés” azt jelenti, hogy alacsonyabb szinteket köszörülünk, hogy erősebbek legyünk, hogy jobb eredményeket érhessünk el a legújabb szinten, de valójában azt jelenti, hogy „vásároljon egy csomó cuccot szükségtelenül bonyolult rendszereken keresztül, vagy szokja meg az örökkévaló várakozást. egyszerű, egyértelmű feladatok elvégzéséhez." Kár, mert nagyon tetszett a játék koncepciója, imádom a Marvelt, a látvány gyönyörű, és a képregényborítók játékon belüli gyűjtése is nagyon klassz. Sokkal szívesebben költök egy fix összeget, hogy olyan játékot vegyek, amiben kevésbé nehézkes a fejlődés. 🤷
A régi frissítésben kicsit jobb volt, amikor a kedvenc karaktereidről volt szó, 10-15 fiókonként megkapod a kedvenc karaktereidet, de az új frissítés csak pontokat ad.
Nagyszerű visszajátszási érték... 1 frissítés is ráférne... mi lenne, ha a megmaradt erősítések vagy a megszerzett csapatok iso-ba kerülnének. Tedd meg, és 5 csillagot kapsz.
Ez egy ok játék. Nem kell fizetni a mikrotranzakciókért, de minden bizonnyal teljes erővel ott vannak. Rengeteg karaktert dobnak rád, és nincs elég hely a megtartáshoz. Darálhatsz, hogy több karakterhelyet nyiss meg, de a végén továbbra is kidobhatsz karaktereket, hacsak nem fizetsz több helyért, hogy megtarthasd őket. Ha mindezen túl tudsz lépni, akkor ahogy mondtam, ez egy jó játék. Ez elfoglalja, és visszatér.
Körülbelül egy hónapja kezdtem el játszani. Csak arra gondolok, hogy havonta újraírják-e a kampányt, vagy ha egyszer megtette, akkor ennyi. Köszönöm a választ szeretem a játékot nagyon addiktív..
Még mindig nem vagyok nagy rajongója az új megjelenésnek, de csodálnom kell a tényt, hogy nagyon kevés pénzt tudok költeni, és elég messzire jutok ebbe a játékba.
Az új frissítés csökkentette a játékmenet gördülékenységét. Szünetek egyezés után, és rosszabb, ha 4-es vagy nagyobb egyezést hajtanak végre. Zavaros és frusztráló
Régóta játszom ezzel a játékkal, mint bármely más mobiljátékkal. A szórakozás múlik az idővel, és idővel előre léphet. Egy idő után stagnál. Szeretném, ha több kampányt is hozzáadnának, mert nem mindig játszhat le eseményeket, ha nem rendelkezik a szükséges karakterekkel. Ez tovább tartaná az embereket az alkalmazásban.
Nagyszerű játék, izgalmas és szórakoztató.
nagyon baba.
Nagyobb ellenőrzést szeretne a borító kiválasztásánál. Nagyon tetszik ez a játék, addiktív! Bárcsak ez egy módja annak, hogy „élményt” szerezzenek a sztárok karakterek használata során, hogy felerősítsék a karaktereket játék közben.
Ez borzalmas... 4. próbálkozás a legfrissebb frissítéssel és semmi más, csak pufferelés!!! Egy egész nap kihagyott a küldetések miatt ez a "frissítés", ez az alkalmazás szemétté válik!!!
A hőspontok hihetetlenül szűkösek az ingyenesen játszható felhasználók számára.
Olyan régóta játszom ezzel a játékkal. Észrevettem, hogy a fejlesztők nem sok mindent próbálnak tenni a karakterekkel azon kívül, hogy új karaktereket adnak hozzá. Ha javasolhatom, adj hozzá több skint az összes karakterhez, különösen a régiekhez. Minden karakterhez legalább egyet, nagyon unalmas ugyanazt a bőrt játszani több mint 6 évig. Vannak emberek, akik hajlandók pénzt fizetni a skinekért, szóval ne várja meg, hogy a Disney kiadjon egy új filmet, aztán ti tegyetek be egy másik skint. Teljesen nem produktív.
Csak úgy tehetem ezt 5 csillagosra, ha hozzáadják a Blue Marvel-t vagy a God Venom-ot!
Empires & Puzzles: Match-3 RPG. Small Giant Games ; Zombie Puzzle Combat: Match-3 RPG Campaign. My.com B.V. ; MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG. D3 Go
Csak most kezdtem el, és nagyon élveztem, amíg a telefonom nem frissült, most ez a játék nem játszható, mert szavak hiányoznak, csak képek
Igazán nagyszerű játék az idő elhúzására, már évek óta ugrálok belőle, és soha nem érzem unalmasnak. Az egyetlen ok, amiért nem adok 5*-ot, az az, hogy még nem jutottam el odáig a játékban, szóval nem tudom milyen érzés a későbbi darálás
Jo
Nagyon élvezetes játszani! De szeretném, ha a 4 és 5 csillagos karakterek gyorsabban fejlődnének, és végre lehetőségem lenne versus módban játszani! Csomagokat veszek, de még mindig nem történik sok, valószínűleg egy éven belül lesz egy teljes erővel rendelkező 4 és 5 csillagos karakterem. Remélem, nem fogok unatkozni, amikor ez történik, és végleg távolítsa el ezt a játékot.
Igen, még mindig fantasztikus
A karakterek animációi megvannak, hang, de a blokkok csak feketék, nem látszik semmi. A szavakat sem láthatja, amikor a szereplők „beszélnek”. Tehát nem is engedi, hogy játsszak.
A Facebook szinkronizálása teljesen megszakadt a fiókomban, és a támogatás használhatatlan. A támogatás soha nem ismerte el a problémát, és nem is fog segíteni rajta. A Google Play biztonsági mentése is megszakadt, azt állítja, hogy be van jelölve a beállításokban, így ha eltávolítom a játékot, mindent elveszítek, ezért játszom csak ingyenesen, és nem veszek semmit a játék támogatásához. A játék egyébként nagyszerű és szórakoztató.
3 éve játszom. Most. Jó lenne valamikor 1000 aranyat kapni! 500 nagyon jó lenne!!! Összességében egy nagyszerű játék!!
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Hry na hrdinov vzct
Teljesen egy szemetes játék, mit szólnál, ha kijavítanád az összes hibát, mielőtt ilyen szemetet raksz ki.
Marvel Puzzle Quest: Hero RPG Szerepjátékok btlv
No comment!!!
A móka túlságosan ismétlődő, ha nem költ pénzt. Határozottan egy daráló, ha nem költ készpénzt, és a kapott karakterek szintezése kihívást jelenthet. De összességében szórakoztató, és néhány eseménybe fantasztikus történet van beépítve.
Remek játék, de idő rabló
Nagyon jó játék.